header-mhcv.jpg

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Algemeen  Aantal vragen: 1
 Digitaal wedstrijdformulier  Aantal vragen: 2
 Gevonden Voorwerpen  Aantal vragen: 1
 Jeugd  Aantal vragen: 2
 Jongste Jeugd  Aantal vragen: 5
 LISA  Aantal vragen: 1
 Oefenwedstrijden  Aantal vragen: 1
 Selectie  Aantal vragen: 2
 Spelervolgsysteem  Aantal vragen: 1
 Spelregels  Aantal vragen: 3
 Sponsoring  Aantal vragen: 2
 stukken ALV april 2014  Aantal vragen: 1
 Trainingen  Aantal vragen: 1
 Vacatures  Aantal vragen: 1
 Vertrouwenspersoon  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Sponsoring
MHCV sponsorplan 

MHCV sponsorplan

A.

Sponsoring in natura
Overeenkomst en duur contract nader overeen te komen

B.

Reclamebord langs een van de kunstgrasvesveld
Termijn:   minimaal 3 jaar
Tegenprestatie: iedere week bezoek van ca. 1500 personen
eenmalige advertorial op onze homepage

C.

Naamsvermelding op homepage www.MHCV.nl  
Termijn:  minimaal 3 jaar
Ttegenprestatie: iedere week bezoek van leden, ouders en anderen
Eenmalige advertorial op onze homepage
Mogelijkheid om door te linken naar eigen homepage

D.

Reclamebord in Push Inn (clubhuis)
Termijn:  minimaal 3 jaar
Tegenprestatie: iedere week bezoek van leden, ouders en bezoekers (500 per week)
Eenmalige advertorial op onze homepage

E.

Sponsoring van een eigen team
Heren I of Dames I via de sponsorcommissie
 Overige teams naar eigen keuze na goedkeuring van de Sponsorcommissie. Als voorwaarde geld dat de sponsor  van het team ook optie B (reclamebord langs het veld) uit  het sponsorplan neemt.

 
Sponsoring 

Mixed Hockey Club Venray (MHCV) is een gezellige Venrayse sportclub met een goed evenwicht tussen prestatie en recreatiehockey. De organisatie van MHCV is in handen van vele vrijwilligers, die de club al meer dan 50 jaar dragen. Vooral de jeugdafdeling heeft een groot aandeel in de vereniging. Hier leren jongeren wat het is, om met een team een gezamenlijke prestatie neer te zetten.

 

Het was een enthousiast groepje dat destijds in 1955 op een zondagmiddag besloot om in Venray een hockeyclub op te richten. Er werd gestart op een oefenveldje aan de Leunseweg, maar die locatie bleek al snel te klein. MHCV groeide hard en daarom verhuisde de club naar sportpark de Wieën. In 1974 werd het clubhuis, de Push Inn, geopend. Het was voor die tijd een moderne accommodatie die bijna geheel door eigen leden werd gebouwd.

 

Inmiddels liggen bij het clubhuis 2 kunstgrasvelden en telt MHCV nu ongeveer 400 leden waarvan ruim 200 junioren (18 teams). Het standaard dames I en heren I team spelen in de 4de klasse van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Jongens A1 speelt 2e klasse en de meisjes A1 spelen zelfs in de 1e klasse van de herfstcompetitie. Ook de jongere teams spelen in de 1e en of 2e tweede klasse. De heren veteranen A spelen in de 1e Klasse. Onze A-jeugd zal in de komende tijd zijn steentje gaan bijdragen aan de teams in de reguliere Dames en Heren competitie.

 

Naast deze vormen van externe competitie kent M.H.C.V. ook recreatieve vormen, allereerst trimhockey waarbij gemengd dames en heren hockey zonder prestatiedruk of weekendverplichtingen) actief trainen op de maandag avond en een aantal vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen andere trimhockey teams.

 

In het hockeyseizoen 2005/2006 is een nieuw uniek hockey concept gestart, 5x5 avondcompetitie, waarin sportiviteit en gezelligheid centraal staan. Het spel in de 5x5 avondcompetitie, is een combinatie van zaalhockey, ijshockey en veldhockey, waarin één hockeyveld met houten balken onderverdeeld wordt in vier deelvelden. Daarop kunnen 8 teams van elk 5 personen tegelijkertijd hockeyen. In het seizoen 2010 - 2011 wordt geen 5x5 gespeeld.

 

MHCV heeft één van de grootste jeugdafdelingen van alle sportverenigingen in Venray. Al jaren besteedt MHCV veel aandacht aan de sportieve ontwikkeling van haar jeugd. We zorgen voor een goede opvang en begeleiding, om de jeugd het hockeyspel en alles wat daarbij hoort te leren. Tevens streven we ernaar door professionele, persoonlijke begeleiding de jeugd te vormen tot prettige en sportieve teamspelers. Dit heeft in de historie van de vereniging al diverse malen geleid tot spelers die doordrongen tot de nationale selectie.

 

Met het Raaylandcollege (2.500 leerlingen) is overeengekomen dat zij voor de sportlessen gebruik kunnen maken van onze kunstgrasvelden. Dat betekent dat er iedere schooldag ongeveer 250 scholieren onze velden bezoeken. Een uitstekende mogelijkheid om uw boodschap als sponsor langs een van onze velden te uiten.

 

MHCV is een actieve club. Jaarlijks organiseert de evenementencommissie vele activiteiten zoals het familie hockeytoernooi, De Jeugdclinic, het Oranje Bitter op 30 april, enkele feesten en de opening- en slottoernooien.

 

Zo wordt het hockeycomplex niet alleen tijdens de competitieweekenden bezocht, maar ook tijdens de vele nevenactiviteiten.

 

Ons wekelijkse clubblad is omgezet naar een eigen homepage op internet. Via www.mhcv.nl kunnen alle leden, ouders en familie en vrienden van MHCV het programma, de uitslagen en verslagen van hun teams lezen. Vier maal per jaar wordt het clubblad, de “Peel Push”, gemaakt. Hierin worden de leden geïnformeerd over algemenere zaken en evenementen.

 

MHCV beschikt naast het clubhuis over een oefenveld en twee kunstgrasvelden beide met verlichting. Enkele jaren geleden is de privatisering met de gemeente afgerond, waardoor het totale onderhoud van de kleedaccommodatie en overige algemene zaken onder het beheer van de vereniging vallen.

Ondanks zuinig beleid en spaarzin zijn de contributie-inkomsten niet voldoende om de vereniging jaarlijks draaiende te houden. Vooral het onderhoud en afschrijving van de twee kunstgrasvelden en de begeleiding van de jeugd zijn kostbare aangelegenheden.

 

Daarom is binnen MHCV een sponsorcommissie actief, die zich bezig houdt met de aanpak en uitwerking van het sponsorplan. Tevens draagt zij zorg voor de coördinatie van alle binnen de vereniging aanwezige sponsoractiviteiten.

 

De sponsorcommissie vraagt ook u om MHCV te steunen. Wij zijn ervan overtuigd dat het aanknopen en onderhouden van een relatie met onze club voor u een goede zaak is en dat u zich in goed gezelschap bevindt. Door sponsoring van onze vereniging kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen en tevens relevante zakelijke contacten leggen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie.


 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Liene Essing