header-mhcv.jpg
Evenementen
24-11

Festiviteiten 24 november

Nieuws afbeelding Vanavond is het dan zover.
De eerste schop gaat in de grond voor ons nieuwe clubhuis. Om 19:30 uur begint het officiƫle gedeelte met onder andere de wethouders.
Vervolgens begint om 20:30 het Bierfest in het verbouwde clubhuis met Willi aus Kevelaer en DJ Maes.
Iedereen is van harte welkom.


...

Clubhuis
17-11

Eerste schop in de grond (Update)

Nieuws afbeelding Beste leden en betrokkenen,
Met dank aan de belangrijke groep van vrijwilligers die in de afgelopen jaren toch steeds opnieuw doorgezet hebben in de voorbereidingen van het nieuwe clubhuis voor MHCV gaat vrijdag 24 november de eerste schop in de grond.
Dit is echt een moment om bij stil te staan en samen het glas te heffen. Het officiƫle gedeelte duurt van 19:30 to...

Evenementen
17-11

Wunderbar 2017

Nieuws afbeelding
De evenementencommissie is al druk bezig geweest met de verbouwing van het clubhuis. Zij hebben er een echte Bierstube van gemaakt.
Op 24 november is er dan ook een heus Bierfeest in ons clubhuis vanaf 20:30 uur. Met bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Dus na de eerste schop in de grond kun je meteen door naar het feest.
Bis Freitag, 24. November um 20:30 Uh...

Trainingen
13-11

Winterstop trainingen.

Nieuws afbeelding De winterstop staat voor de deur. De trainingen gaan door tot en met vrijdag 24 november 2017, daarna starten veel teams met hun zaaltrainingen. Meer informatie hierover volgt op korte termijn. Teams die nog een inhaalwedstrijd spelen trainen nog een week extra door.
Doortrainen in de winterstop kan, uiteraard als het weer het toelaat. Dit gebeurt in overleg met de trainer...

Bestuur
25-8

Kledinglijn MHCV


Vanuit het bestuur hebben we aan de kledingcommissie gevraagd om een kledinglijn samen te stellen zodat er meer uniformiteit komt. Hierdoor voorkomen we een wirwar van verschillende kleding en zorgen we voor een professionele uitstraling van onze club. In overleg met Sport2000 heeft de kledingcommissie gekozen voor de nieuwe lijn hoodies, jacks en broeken van Reece. Er wordt een onderscheid...

Keepers
5-9

Keeperstrainingen

Nieuws afbeelding KEEPERSTRAINING MHCV 2017/2018
Elke vrijdag is er keeperstraining volgens het Drijvers Goalie Academy systeem.
Je traint samen met gemotiveerde keepers. Dat betekent veel enthousiaste goalies onder elkaar! Je kunt niet alleen veel leren van de trainers, maar ook van elkaar.
Alle training zijn volgens het Drijver Goalie System, de...

Coaches
15-8

Speelgerechtigdheid 2017 - 2018

Nieuws afbeelding
In de bijlage de regels speelgerechtigdheid voor het seizoen 2017 - 2018. Zijn er vragen? Neem dan contact op met een van de TC-leden van onze club.
...

Technische Commissie
21-7

Speeldagen KNHB 2017 - 2018

Nieuws afbeelding In de bijlage de concept speeldagenkalender voor alle wedstrijden voor het gehele seizoen 2017 - 2018 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's voor (1) de jeugdcompetitie, (2) de senioren- en veteranencompetitie en (3) de bondscompetitie voor Heren 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Marit Wilms
Claire van Zanten