header-mhcv.jpg
Algemeen
22-6

In Memoriam - Jan Zuidhof

Helaas is Jan Zuidhof op 17 juni 2017 overleden. Jan werd 82 jaar.
Vanuit MHCV willen we hem gedenken. 

Jan was een man die een tomeloos  enthousiasme uitstraalde en een man met een ongekende energie. Die energie heeft hij niet alleen gebruikt als docent bij de scholengemeenschap Jerusalem, het Raayland en het MBO-college Noord-Limburg
O...

Bestuur
19-6

Seizoensafsluiting BBQ en 5x5 toern

Nieuws afbeelding Vrijwilligers, feestvierders, hockeytalenten en niet-hockeyers!
Vanaf nu kan je je inschrijven voor het 5x5 toernooi en de barbecue op zaterdag 8 juli. De inschrijvingen zijn apart van elkaar, maar het is natuurlijk wel mogelijk om je voor beide in te schrijven. Op de aanmeldformulieren staan de nodige instructies. Download het inschrijfformulier van de barbecue met het 5...

Clubhuis
13-6

Update Nieuwbouw Clubhuis

Nieuws afbeelding In de bijlage de nieuwsbrief/update over de nieuwbouw. ...

Bestuur
13-6

ALV 28 juni 20:00 MHCV

Beste (ouders van) leden,
Op 28 juni is de ALV van MHCV met de laatste informatie over het nieuwe clubhuis, de begroting voor het nieuwe jaar en commissie nieuws. De agenda zit in de bijlage en de vorige notulen staan op de site bij Documenten als je inlogt.
Bestuur MHCV
...

Trainingen
11-6

Trainingen na einde competitie

Nieuws afbeelding De laatste competitieronde voor de junioren is voorbij. Vanaf nu trainen alle teams nog 1x per week, het trainingsschema is hierop aangepast. De laatste trainingen zijn op vrijdag 30 juni 2017.

Willen teams 2x per week blijven trainen of na 30 juni nog doorgaan dan is dat in overleg tussen trainer en team mogelijk.
...

Technische Commissie
21-5

jeugdbeleid aanpassingen voor seizo

Leeftijdgrens aanpassingen en ambassadeursfunctie selectiespelers
 

Onlangs heeft de JC en TC van MHCV in het beleid vastgelegd dat wij bij het indelen in teams niet alleen naar de leeftijdsgrens kijken maar ook naar de groep/klas waarin de speler zit op school. Dit is van toepassing op kinderen die in oktober-november-december zijn geboren maar reeds ...

Trainingen
10-6

Vriendjes en Vriendinnetjes dag op

Nieuws afbeelding Vriendjes en vriendinnetjes dag voor de D - E - F jeugd op zaterdag 1 juli 2017 van 10.00 tot 12.00 uur.

De competities zijn bijna afgelopen, maar met het mooie weer is het natuurlijk lekker om actief bezig te blijven. Daarom organiseert MHCV een vriendjes en vriendinnetjes dag. Heb jij één of meerdere vriendjes of vriendinnetjes die er over denken te gaan hockeye...

Trainingen
7-6

Trainingen seizoen 2017 - 2018

Nieuws afbeelding Het concept trainingsschema voor volgend seizoen is gereed, zie de bijlage .

Uiteraard nog onder voorbehoud van wijzigingen. Vanaf medio augustus 2017 zal het definitieve schema beschikbaar zijn op onze website onder het kopje trainingsschema. De trainingen voor alle teams starten op maandag 28 augustus 2017.

Als er vragen, opmerkingen of adviezen zijn dan graag een be...

Technische Commissie
7-6

Trainers seizoen 2017 - 2018.

Nieuws afbeelding Deze week zal het concept trainingsschema voor volgend seizoen 2017 - 2018 op onze website worden gepubliceerd. Alle huidige trainers zullen benaderd worden of ze volgend jaar weer één of meerdere teams willen trainen.

Geef je nog geen training en heb je interesse om volgend seizoen training te geven stuur dan een berichtje naar Cornfiel Kroon [email protected]  ...

Technische Commissie
26-5

Keepers en keeperstraining.

Nieuws afbeelding Door de beperkte veldcapaciteit heeft MHCV dit seizoen helaas geen keeperstrainingen kunnen aanbieden.

Omdat MHCV keeperstrainingen erg belangrijk vindt zal in het nieuwe seizoen 2017 - 2018 elke vrijdag ruimte worden vrijgemaakt voor onze keepers. Meer informatie hierover zullen de keepers voor aanvang van het seizoen ontvangen.

Om het nieuwe seizoen goed te starten zijn...

Technische Commissie
2-3

Start voorbereiding selectieteams s

Nieuws afbeelding De verwachting is dat de competitie voor de jeugdteams in het seizoen 2017 – 2018 zal starten op zaterdag 9 september 2017.
Ondanks het feit dat we nog volop bezig zijn met het huidige hockeyseizoen gaan we ook weer voorzichtig starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
MHCV is van mening dat een goede voorbereiding met een complete...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor