header-mhcv.jpg
Evenementen
14-11

Hockey-Piet

Nieuws afbeelding Sinterklaas is nog niet in de buurt,
Maar heeft wel alvast een bericht naar MHCV gestuurd.
In de bijlage staat een knutselschoen,
En daar mag je iets mee doen.
Deze kan je mooi versieren en kleuren,
En daarna op de hockeyclub laten keuren.
Zet voor vrijdagavond 23 november bij de hockeyclub je schoen,
Dan kan Sinterklaas er ...

Evenementen
14-11

Seizoen afsluiting senioren 18 nove

Nieuws afbeelding Komende zondag, 18 november, spelen veel senioren teams hun laatste (thuis) wedstrijd. Gedurende de hele ochtend en middag zijn er verschillende wedstrijden te bekijken. Om 11:00 uur begint de Heren 2 tegen Bakel H1.
Om 12:45 uur zal de Dames 1 aantreden tegen de Dames 1 van Dommel. En gelijktijdig de Jong Heren 1, als koploper in de poule, tegen de nummer 3, HC Helmond. ...

App
7-11

Update Lisa app

Aankomende dagen kunt u de Lisa App updaten. In de laatste update is onder andere de push-notificatie functie weer toegevoegd. Daarnaast zijn er kleine fixes verwerkt waardoor de app nóg iets beter werkt.    Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.2? Android & iOS Het versturen van belangrijk clubnieuws via de push-notificatie functie; ...

Bestuur
6-11

Let op uw eigendommen

Nieuws afbeelding Let op je spullen!

Afgelopen zaterdag 3 november blijken er uit de kleedruimtes verschillende eigendommen van kinderen te zijn verdwenen. Wij adviseren jullie, let op je spullen, laat geen waardevolle zaken achter in de kleedruimte, wees alert en meld verdachte situaties.

MHCV en SMAV zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van jouw eigendo...

Keepers
1-11

Keepersclinic zaal

Nieuws afbeelding
Wij zijn blij dat Peter Baars (zie foto) op zaterdag 1 december 2018 speciaal voor de keepers van MHCV een keepersclinic zal verzorgen in zaal de Weert. Hij start om 9.45 uur met een korte presentatie waarna we vanaf 10.15 uur tot uiterlijk 11.30 uur in de zaal aan het werk gaan.
Let op! Voor deelname aan deze clinic (uiterlijk 26 november) een mail sturen naar zaa...

Zaalhockey
18-10

Informatie zaalhockey 2018 - 2019

Nieuws afbeelding De competitie-indeling voor het zaalhockey is bekend, in het overzicht de indeling voor alle deelnemende teams.

Op 15 november 2018 wordt het speelschema bekend en weten wij welke uren gebruikt kunnen worden voor trainingen. We gaan hier dan direct mee aan de slag en na ongeveer een week is dan de complete planning gereed. Deze zal dan direct worden rondgestuur...

Technische Commissie
4-9

Speelgerechtigdheid seizoen 2018 -

Nieuws afbeelding Door de KNHB zijn dit seizoen wederom duidelijke richtlijnen afgeven over de speelgerechtigdheid in andere teams. Dit geldt zowel voor junioren als senioren.

In de bijlage de complete uitleg. Nog vragen?

Bel of mail met een van de TC-leden voor meer informatie....

Technische Commissie
18-7

Speeldagenkalender 2018 - 2019

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2018 - 2019 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bondscompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor