header-mhcv.jpg
Technische Commissie
28-6

Keeperstraining

Nieuws afbeelding
In het nieuwe seizoen zullen er wederom keeperstrainingen worden aangeboden aan alle keepers van MHCV.
Net als afgelopen jaar zal dit gebeuren onder de enthousiaste leiding van Leon Jansen en Chantal Smits op basis van de  http://www.drijvergoalieacademy.com/
Hiervoor is veld 3 op vrijd...

Trainingen
12-6

Trainingen seizoen 2018 - 2019.

Nieuws afbeelding In de bijlage de planning van de trainingen voor het seizoen 2018 - 2019.  Wijzigingen zijn niet uitgesloten al gaan we wel proberen dit te voorkomen ofwel tot een minimum te beperken. In het schema staan enkele opmerkingen, zoals de training van MB3 op woensdagavond die na 31 maart 2019 naar een andere dag verplaatst wordt. Meer informatie hierover volgt op een later moment. Het tra...

Technische Commissie
8-6

gezocht: lid seniorencommissie!

Nieuws afbeelding Gezocht: lid seniorencommissie!
Afgelopen jaar is er een start gemaakt met een nieuwe seniorencommissie. Roel Kousemaker heeft veel energie gestoken in het coördineren ten behoeve van de seniorenteams. Gezien de andere werkzaamheden van Roel voor de club (o.a. voorzitter businessclub) heeft Roel ervoor moeten kiezen om zijn functie binnen de seniorencommissie neer te leggen.
...

Bestuur
17-4

Wij zijn per direct op zoek naar e

Wil jij:
Meedenken en meebeslissen over de vereniging? Ben jij altijd in voor vernieuwing en verbetering? En wil je bijleren op het gebied van besturen, overleggen en samenwerking?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een penningmeester en secretaris voor onze vereniging.

De penningmeester en secretaris maken ...

Technische Commissie
18-7

Speeldagenkalender 2018 - 2019

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2018 - 2019 inclusief het zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bondscompetitie voor Heren 1 en Dames 1.
...

Technische Commissie
24-6

Teamindeling 2018-2019

Wij zijn, als Juniorencommissie, de afgelopen maanden zeer actief geweest met het maken van de teamindelingen van de junioren voor het hockeyseizoen 2018-2019.
Jullie hebben even moeten wachten maar vanaf vandaag staat de teamindeling op de MHCV-site!
We hebben een indeling gemaakt op basis van selectie, leeftijd, en sociale aspecten. 

Wi...

Trainingen
4-6

Trainers gezocht!

Nieuws afbeelding Het seizoen 2017 - 2018 is afgelopen. Inmiddels is er een nieuw trainingsschema opgesteld voor 2018 -2019, hiervoor zijn we druk op zoek naar trainers voor alle jeugdteams.
Heb je zin en tijd om volgend jaar een team te gaan trainen, alleen of samen met iemand anders of wil je als assistent trainer helpen bij de Jongste Jeugd, meld je dan aan via onderstaand mailadres.
...

Technische Commissie
29-5

Wijziging competitiestructuur C- en

Nieuws afbeelding Met ingang van seizoen 2018 – 2019 gaat er voor de C- en D-jeugd het een en ander veranderen! We willen jullie hier tijdig over informeren, zodat we met z’n allen goed voorbereid het nieuwe seizoen in kunnen gaan.
In de bijlage zijn diverse documenten samengevoegd tot één geheel. Op de website van de KNHB  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/support-ver...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Nona Barents