header-mhcv.jpg

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Algemeen  Aantal vragen: 1
 Digitaal wedstrijdformulier  Aantal vragen: 2
 Gevonden Voorwerpen  Aantal vragen: 1
 Jeugd  Aantal vragen: 2
 Jongste Jeugd  Aantal vragen: 5
 LISA  Aantal vragen: 1
 Oefenwedstrijden  Aantal vragen: 1
 Selectie  Aantal vragen: 2
 Spelervolgsysteem  Aantal vragen: 1
 Spelregels  Aantal vragen: 3
 Sponsoring  Aantal vragen: 2
 stukken ALV april 2014  Aantal vragen: 1
 Trainingen  Aantal vragen: 1
 Vacatures  Aantal vragen: 1
 Vertrouwenspersoon  Aantal vragen: 1

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Vertrouwenspersoon
Vertrouwenspersoon voor MHCV 

Vertrouwenspersoon MHCV

Vanuit de KNHB wordt de nadruk gelegd op respect en sportiviteit op en buiten het veld.  De KNHB raadt iedere club aan om een vertrouwenspersoon aan te stellen in het kader van Respect & Sportiviteit op het hockeyveld. MHCV heeft al jaren een vertrouwenspersoon in huisarts  Albert Paping.         

KNHB

Sportiviteit en Respect is inmiddels een begrip geworden. Binnen de KNHB is de doelstelling gericht op het voorkomen van ongewenst gedrag bij hockeyverenigingen. Met campagnes geeft de bond hier invulling aan. Zo krijgt ieder jeugdelftal van MHCV een coachmap met hierin enkele richtlijnen en tips.  

Respect en sportiviteit bij MHCV

Het doel van MHCV is dat we als club aan een ieder het gevoel geven dat iedereen op een plezierige wijze met elkaar omgaat, waarbij respect voor elkaar de rode draad moet zijn.

Als er sprake is van ongewenst gedrag dan kun je met vragen, opmerkingen, klachten hierover terecht bij de Technische Commissie of, indien je dit vertrouwelijk wilt houden, bij onze vertrouwenspersoon die de tijd neemt om persoonlijk de betreffende punten te bespreken en indien nodig actie te ondernemen.

 

Vertrouwenspersoon
MHCV heeft  een vertrouwenspersoon. Heb je een vertrouwelijke klacht of probleem inzake ongewenst gedrag op het hockeyveld, die je (bijvoorbeeld om een persoonlijke reden) niet op schrift wilt zetten en ook niet direct formeel als klacht door de Technische Commissie wilt laten behandelen, dan kun je contact opnemen met de Vertrouwenspersoon. Die kan je verder helpen om samen een oplossing te vinden. De Vertrouwenspersoon zal jouw klacht/probleem strikt vertrouwelijk behandelen.  

De vertrouwenspersoon van MHCV is Albert Paping,

bel: 0478-58 22 00  of mail [email protected]

 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Liene Essing