header-mhcv.jpg

Welkom

Mixed Hockey Club Venray is een groeiende vereniging met ruimte voor zowel prestatie als recreatie in alle leeftijdsklasses, voor jongens en voor meisjes, voor dames en voor heren. Door het beschikbare trainingsprogramma komen er door het hele jaar alle facetten van het hockeyen aan bod en de trainingsoefeningen kunnen op verschillende niveau's uitgevoerd worden. Uiteraard is ook het werken aan conditie en het spelen van partijtjes onderdeel van de trainingen. Voor de keepers is er wekelijks een aparte training.

MHCV is een vereniging vol ambitie en enthousiasme. Dit blijkt ook uit de doorlopende ontwikkelingen en plannen voor de toekomst. In 2012 is een nieuw semi-waterveld aangelegd. En hierna is direct begonnen aan een vooronderzoek voor de realisatie van een nieuw clubhuis. In 2017 is daadwerkelijk begonnen met de bouw en vanaf september 2018 is het nieuwe clubhuis in gebruik genomen. Ook is er een half inspeelveld aangelegd. Het volgende grote project zou de vervanging van veld 2 worden.

Met behulp van de Business Club en sponsoren van MHCV is het mogelijk om ook invulling aan onze ambities te geven. Hiernaast wordt de vereniging natuurlijk door vele vrijwilligers geholpen via diverse commissies in de dagelijkse activiteiten. En kunnen onze jeugdleden bij MHCV een stage (opdracht) vervullen voor school.

Al met al is MHCV een vereniging die midden in de samenleving staat, met aandacht naar de verschillende wensen en behoeften van de leden.

Kortom een club waar je trots op kunt zijn en bij wilt horen!

Voorzitter MHCV

Anthio Straten

 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Indy Barents