header-mhcv.jpg
Algemeen September
16

MHCV en Wijnwinkel & wijnbar Bottlezz gaan exclusieve samenwerking aan

Nieuws afbeeldingMHCV en Wijnwinkel & wijnbar Bottlezz gaan exclusieve samenwerking aan

Vol trots kondigen wij een nieuwe samenwerking aan. Vanaf seizoen 2022-2023 gaat MHCV een samenwerking aan met Wijnwinkel & wijnbar Bottlezz uit Venray. Vanaf dit seizoen zal Bottlezz de officiële wijnleverancier zijn voor het clubhuis van MHCV en dit pakken we meteen goed aan. 

In samenspraak met Bottlezz zijn er 3 populaire en toegankelijke huiswijnen (wit, rood en rosé) geselecteerd. Dit zijn overigens ook zeer populaire wijnen in de Wijnwinkel & wijnbar. Daarnaast werkt Bottlezz met een maandelijkse top 5 die gebaseerd is op de mening van de klanten. Uit deze top 5 wordenmaandelijks 2 wijnen aangeboden op de hockeyclub. In het voorjaar en zomer een witte wijn en een rosé en in het najaar en winter een witte en rode wijn.

De smaak van een glas wijn wordt heel erg beïnvloed door de drinktemperatuur. Daarom heeft Bottlezz een wijnklimaatkast geplaatst zodat dit altijd perfect geregeld is.

 


Knallende 
5x5-bedrijvencompetitie

Naast het leveren van de wijnen gaat Bottlezz ook de 5x5-bedrijvencompetitie sponsoren met bubbels. Elke competitiedag kan er een team de winnaar zijn en beloond worden met een fles bubbels.

Voor Bottlezz is dit een interessante en vooral leuke samenwerking. Marjolein Heitling, eigenaresse van Bottlezz, legt uit. "We hebben in april gesprekken gevoerd met de hockeyclub en die wilde graag het wijnaanbod in de kantine uitbreiden en verbeteren. Hier kunnen wij met ons aanbod heel goed op inspelen en ik ben dan ook heel blij en trots dat we dit nu ook echt doen.

Ook voor de hockeyclub is dit een mooie samenwerking, zo geeft Anthio Straten van MHCV aan. "Vanaf de realisatie van het nieuwe clubhuis is de aangeboden wijn regelmatig onderwerp van gesprek. De temperatuur en smaak was onvoldoende gewaarborgd. Bottlezz ontzorgt ons nu compleet op dit gebied met een gevarieerd aanbod, en uit eigen ervaring weet ik dat de kwaliteit van de wijn goed is. Dit zorgt voor een extra kwaliteitsimpuls van het totale aanbod in het clubhuis, net zoals MHCV ook een goede sportkwaliteit op het veld wil laten zien..

 

Speciaal voor alle leden van MHCV heeft Bottlezz in de maand september een speciale aanbieding. Op de wijnen die geschonken worden op de club krijgen de leden in september 10% korting op de website of in de winkel met de code MHCV2022. In de gemeente Venray worden de bestellingen zelfs persoonlijk gebracht

Bijlage

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor