header-mhcv.jpg
Evenementen Juni
19

Terug van weggeweest….. 5 x 5 bedrijvencompetitie

MHCV start een nieuwe interne competitie, dus heerlijk altijd een thuis wedstrijd spelen!

Wat houdt het in?

Er worden wedstrijden gespeeld op een kwartveld. Het is 5 tegen 5, dus zonder keeper. De velden worden opgezet met balken (zoals zaalhockey).

Het is een laagdrempelige competitie voor (oud)hockeyers, bedoeld om elkaar weer te kunnen ontmoeten op de club en te genieten van onze favoriete sport. De doelgroep is hockeyers van ongeveer 25 t/m 55 jaar.

Er wordt tijdens het hockey seizoen 1 x per 2 weken gespeeld, op woensdag avond vanaf 20.00 uur. Dat betekend 10 wedstrijden in totaal per seizoen

In de competitie is plek voor 6 – 8 teams met minimaal 7 leden per team. Dit zullen gemixte teams zijn, met per team minimaal 3 dames. Ieder team levert elke speelronde ook een scheidsrechter (dat kan gewoon een spelend lid van het team zijn)

Het is een bedrijven competitie wat betekend dat elk team wordt gesponsord door een bedrijf. De bedrijven zullen ieder een bijdrage leveren voor de contributie van de teamleden en per team shirts verzorgen. De bedrijven die de teams gaan sponsoren zijn al bekend en zullen in de loop van de tijd bekend worden gemaakt.

Wat kost het?

De teamleden betalen € 100,- per jaar, hiervoor krijg je na de wedstrijden 3 drankjes en borrelhapjes in het clubhuis.

Er wordt geen vrijwilligerswerk in de vorm van bardiensten oid voor de club gevraagd.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is te vinden via de volgende link:Inschrijfformulier MHCV 5x5.

Je kan je opgeven als team, alleen of samen met iemand anders. De teams zullen na sluiting van de inschrijftermijn worden gevormd.

Vol = vol, dus meld je snel aan via het inschrijf formulier op de website van MHCV

Vermeld bij het opmerkingen veld dat je je opgeeft voor 5x5 en met wie je graag in een team wilt, of in welk team je wilt spelen.

Elk team heeft een captain. Dus als je je als team opgeeft, geef dan ook aan wie de captain is. Hij of zij zal aanspreekpunt zijn voor de organisatie.

 

Tot snel op de woensdagavond!

Groeten

Anthio Straten

Kim van Kessel

Lenneke Michiels

Sabien van Schijndel

Stan Bax

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Bo Coppus