header-mhcv.jpg
Bestuur
14-1

Covid update 14 januari

Nieuws afbeelding GOED NIEUWS
Tijdens de persconferentie van 14 januari heeft het kabinet medegedeeld dat de maatregelen ten aanzien van binnen- en buitensporten versoepeld worden voor alle leeftijden (18+ met QR-code). Dat is natuurlijk goed nieuws.
Dit betekent voor de hockeyclub dat het zaalhockey voor alle leeftijden hervat kan worden, echter met uitzondering van de competitie. Onderlinge...

Zaalhockey
27-11

Zaalhockey

Beste Leden,
 
Hoewel er op de velden nog  volop wordt getraind en wedstrijden worden gespeeld is  een groep vrijwilligers al enige maanden druk bezig met de voorbereiding voor zaalhockey. De planning van zaaltrainingen en – wedstrijden wordt enerzijds bepaald door de beschikbaarheid van zaalruimte, anderzijds door het wedstri...

Technische Commissie
23-8

Speeldagenkalender 2021 - 2022

Nieuws afbeelding In de bijlage de speeldagenkalender voor het gehele seizoen 2021 - 2022 inclusief het grootste deel van de speeldata zaalhockey.
Dit document bestaat uit 3 pagina's. Pagina 1 de (jongste) jeugd competitie, pagina 2 voor de (jong-) senioren- en veteranencompetitie en pagina 3 de bonds- en bekercompetitie voor Heren 1 en Dames 1.

Gedurende het seizoen staan d...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Noa Jans
Noah Schapendonk