header-mhcv.jpg

Welkom

Mixed Hockey Club Venray is een groeiende vereniging met ruimte voor zowel prestatie als recreatie in alle leeftijdsklassen, voor jongens en voor meisjes, voor dames en voor heren. Door het trainingsprogramma komen door het hele jaar alle facetten van het hockeyen aan bod en de trainingsoefeningen kunnen op verschillende niveaus uitgevoerd worden. Uiteraard is het werken aan conditie en het spelen van partijtjes onderdeel van de trainingen. Voor zowel de vaste keeper als de wisselende keepers is er wekelijks een aparte training.

MHCV is een vereniging vol ambitie en enthousiasme. Dit blijkt ook uit de doorlopende ontwikkelingen en plannen voor de toekomst. Ons nieuwe multifunctionele clubhuis hebben wij in 2018 in gebruik genomen. Naast de hockeyclub zijn ook de honkbal Vereniging en Sportstuif gebruikers van het het gebouw. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om ook onze velden te vernieuwen. Naast onze twee volledige hockeyvelden is er ook een half veld aangelegd waar voor de jongste jeugd wedstrijden gespeeld kunnen worden en daarnaast als inspeelveld dient voor de 11-tallen. 

Met behulp van de Business Club en sponsoren van MHCV is het mogelijk om ook invulling aan onze ambities te geven. Hiernaast wordt de vereniging natuurlijk door vele vrijwilligers geholpen via diverse commissies in de dagelijkse activiteiten. En kunnen onze jeugdleden bij MHCV een stage (opdracht) vervullen voor school.

Al met al is MHCV een vereniging die midden in de samenleving staat, met aandacht naar de verschillende wensen en behoeften van de leden.

Kortom een club waar je trots op kunt zijn en bij wilt horen!

 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Imme Bosma
Roos Franssen
Rens van de Leur