header-mhcv.jpg

Clubhuis & park

Exploitatie van het clubhuis is in handen van de Stichting Multicunctionele Accommodatie Venray. Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen, sinds de opening in september 2018, we hebben mogen ontvangen voor een kopje koffie, een glaasje fris, een lekker glas bier of gewoon om even op te warmen.
Steeds meer leden zien ook de mogelijkheden van de nieuwe accommodatie en we krijgen dan ook steeds vaker verzoeken zoals uitzenden van voetbal en wielerwedstrijden, formule 1 of gewoon een gezellige avond.

Om dit soort evenementen of verzoeken een beetje te stroomlijnen en er voor te kunnen zorgen dat we ook de goede dienstverlening kunnen waarborgen (immers, er moet toch personeel achter de bar staan), willen we een paar afspraken introduceren die ons moeten helpen iedereen goed van dienst te kunnen zijn en die er toe dienen om structuur aan te brengen in de organisatie van avonden, vergaderingen, evenementen etc. etc..

Openingstijden:

Vrijdag :  19.30 uur tot 2 uur na laatste training/wedstrijd
Zaterdag :  Open 1 uur voor aanvang eerste wedstrijd tot 2 uur na afloop laatste activiteit* 
Zondag :  Open 1 uur voor aanvang eerste wedstrijd tot 2 uur na afloop laatste activiteit*
*Training of wedstrijd

Op de hierboven genoemde tijdstippen zal het horeca-deel van het clubhuis geopend en de bar bezet zijn.

Als iemand gebruik wil maken van het clubhuis buiten de vaste openingstijden, kan dit worden aangevraagd door het sturen van een email naar  [email protected]  minimaal  drie weken voorafgaand aan de gewenste datum.  

Tot slot willen we iedereen er op wijzen dat we als Stiching Multifunctionele Accommodatie Venray (de exploitant van het clubhuis) ook verplicht zijn ons aan wet- en regelgeving te houden. Dit betekent dat wij geen alcohol zullen verstrekken aan leden en bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

 

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor


Vandaag jarig

Imme Bosma
Roos Franssen
Rens van de Leur