header-mhcv.jpg
Technische Commissie
6-7

Indeling herfst-competitie 2016 jun

Nieuws afbeelding De nieuwe concept competitie-indeling voor alle jeugdteams is bekend en staat in het bijgaande document.

Vanaf circa 20 augustus 2016 worden de wedstrijden zichtbaar in de standenmotor en spoedig daarna in Lisa (en onze website).
...

Trainingen
4-7

Trainersportal Hockey Academy

Nieuws afbeelding Tijdens de trainersbijeenkomst op donderdag 30 juni 2016 is de nieuwe trainings- en coachportal Hockey Academy gepresenteerd. Hieronder wat informatie voor trainers en coaches.

Oefenstof online beschikbaar
Oefenstof voor trainers/coaches van jeugd- en seniorenteams is online beschikbaar. Via de applicatie Hockey Academy komen oefeningen, video‚Äôs en tips met é&ea...

Technische Commissie
27-6

Trainingsschema 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage het trainingsschema voor het seizoen 2016 - 2017 met hierin alle teams voor het nieuwe seizoen.

De namen van de trainers zijn nog niet (allemaal) bekend. In de komende weken wordt dit allemaal ingevuld en zullen de namen terloops worden opgenomen in het schema. We hebben nog niet voldoende trainers voor de teams. Is er interesse om training te gaan geven dan graag aanmel...

Zaalhockey
6-6

Zaalhockey 2016 - 2017

Nieuws afbeelding Langzaamaan komt de eerste informatie over het zaalhockey 2016 - 2017 binnen.

Positief is dat een groot deel van de trainingen voor de competitiespelende teams op maandag-, donderdag- of vrijdagavond kan plaatsvinden en slechts een heel klein deel van de trainingen nog in het weekend.
Daarnaast gaan alle jeugdteams vanaf komend seizoen in drieluiken spelen. Dit betekent minder r...

Technische Commissie
6-7

Poule - indeling senioren 2016

Nieuws afbeelding Hierbij de indeling voor de senioren voor het seizoen 2016 - 2017.
De wedstrijden staan vanaf medio augustus in de standenmotor.
...

Technische Commissie
4-7

Implementatie workshop Hockey Acade

Nieuws afbeelding
Donderdag 8 september 2016 om 19.30 uur is in het clubhuis de implementatie workshop van de Hockey Academy.
Alle trainers en coaches vernemen alle ins en outs over het gebruik van deze portal. Mettertijd ontvangen de trainers en coaches nog een uitnodiging, maar noteer het alvast in je agenda.
...

Technische Commissie
25-6

Speeldagen competitie 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de door de KNHB vastgestelde speeldagenkalender voor het seizoen 2016 - 2017. Alle wedstrijddagen inclusief inhaaldata staan hierin vermeld.

Let op !  Aparte tabbladen voor senioren en junioren/jongste jeugd.
...

Technische Commissie
26-1

Voorbereiding op het seizoen 2016 -

Nieuws afbeelding Ondanks het feit dat we nog volop bezig zijn met het huidige hockeyseizoen gaan we ook weer voorzichtig starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
We zijn van mening dat een goede voorbereiding met een complete en fitte selectie de basis is voor goede prestaties in de competitie. Daarom informeren wij nu iedereen en met name de spelers(sters) die i...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor