header-mhcv.jpg
Clubhuis
24-11

Pietenbezoek 26 november

Nieuws afbeelding Beste kinderen,
Zaterdagmorgen krijgen we bezoek van een paar hockeypieten in het clubhuis. Zij zijn erg benieuwd naar hoe jullie hockeyen en misschien kunnen jullie ze nog wel wat leren ook.
Natuurlijk zijn er wat leuke dingen te doen en nemen de pieten pepernoten mee. Tot zaterdag!
...

Trainingen
23-11

Veldtrainingen winterstop

Nieuws afbeelding De veldtrainingen gaan door tot en met vrijdag 2 december 2016. Als er teams langer door willen trainen kunnen ze dit met hun trainer afspreken.
Informatie over de start van de trainingen in voorbereiding op de lente-competitie volgt op een later moment....

Coaches
30-9

Speelgerechtigdheid veldhockey 2016

Nieuws afbeelding Sinds dit seizoen zijn er duidelijke en strikte voorwaarden met welke teams je wel en niet mag meespelen. MHCV verwacht dat alle coaches handelen volgens deze door de KNHB opgestelde richtlijnen. Is iets niet duidelijk? Neem dan contact op met een van de TC-leden.
...

Technische Commissie
25-6

Speeldagen competitie 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de door de KNHB vastgestelde speeldagenkalender voor het seizoen 2016 - 2017. Alle wedstrijddagen inclusief inhaaldata staan hierin vermeld.

Let op !  Aparte tabbladen voor senioren en junioren/jongste jeugd.
...

Zaalhockey
14-11

Aanpassing spelregels zaalhockey

Nieuws afbeelding
Er zijn dit jaar enkele aanpassingen in de spelregels zaalhockey. In de bijlage het complete spelreglement zaalhockey. Hieronder de belangrijkste wijziging :
Nieuw in het zaalhockey: de lange corner De spelregelcommissie van de FIH, de Rules Board, heeft onlangs het nieuwe internationale spelreglement zaalhockey bekendgemaakt. De KNHB probeert dit altijd zo nauw mogelijk te...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Wies Verstraelen