header-mhcv.jpg
Technische Commissie
21-5

jeugdbeleid aanpassingen voor seizo

Leeftijdgrens aanpassingen en ambassadeursfunctie selectiespelers
 

Onlangs heeft de JC en TC van MHCV in het beleid vastgelegd dat wij bij het indelen in teams niet alleen naar de leeftijdsgrens kijken maar ook naar de groep/klas waarin de speler zit op school. Dit is van toepassing op kinderen die in oktober-november-december zijn geboren maar reeds ...

Bestuur
16-5

Uitnodiging selectietrainingen

De voorbereidingen voor de selectietrainingen en planning voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. 
Iedereen die uitgenodigd wordt om deel te nemen aan de 1e ronde / selectietraining , krijgt hier op 28 mei a.s. per mail een uitnodiging voor.
Het schema van de selectietrainingen staat sinds enige tijd op de website (zie selecties 2017-2018). 

Bestuur
29-4

Ridderorde voor Erik Peters

Nieuws afbeelding Woensdagochtend j.l. is Erik Peters tijdens de zogenaamde lintjesregen onderscheiden met de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Hans Gilissen verraste hem. Erik is zeer betrokken bij diverse facetten van het maatschappelijk leven in Venray, waarbij kunst en cultuur een hoofdrol spelen. Maar ook op het gebied van sport en toerisme heeft hij zij...

Technische Commissie
21-4

Selecties seizoen 2017 - 2018

Nieuws afbeelding Het einde van het seizoen komt snel dichterbij en daarom zijn we al druk bezig met de teamsamenstelling voor het seizoen 2017 -2018. Dit betekent dat er weer selectietrainingen worden georganiseerd voor Meisjes A tot en met D en voor de Jongens B. Dit betreft dus de leeftijdcategorie voor het nieuwe seizoen.

De selecties bestaan dit jaar uit 2 rondes, de eerste ronde is een selectietr...

Coaches
30-9

Speelgerechtigdheid veldhockey 2016

Nieuws afbeelding Sinds dit seizoen zijn er duidelijke en strikte voorwaarden met welke teams je wel en niet mag meespelen. MHCV verwacht dat alle coaches handelen volgens deze door de KNHB opgestelde richtlijnen. Is iets niet duidelijk? Neem dan contact op met een van de TC-leden.
...

Technische Commissie
25-6

Speeldagen competitie 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de door de KNHB vastgestelde speeldagenkalender voor het seizoen 2016 - 2017. Alle wedstrijddagen inclusief inhaaldata staan hierin vermeld.

Let op !  Aparte tabbladen voor senioren en junioren/jongste jeugd.
...

Technische Commissie
2-3

Start voorbereiding selectieteams s

Nieuws afbeelding De verwachting is dat de competitie voor de jeugdteams in het seizoen 2017 – 2018 zal starten op zaterdag 9 september 2017.
Ondanks het feit dat we nog volop bezig zijn met het huidige hockeyseizoen gaan we ook weer voorzichtig starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
MHCV is van mening dat een goede voorbereiding met een complete...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor