header-mhcv.jpg
Technische Commissie
21-4

Selecties seizoen 2017 - 2018

Nieuws afbeelding Het einde van het seizoen komt snel dichterbij en daarom zijn we al druk bezig met de teamsamenstelling voor het seizoen 2017 -2018. Dit betekent dat er weer selectietrainingen worden georganiseerd voor Meisjes A tot en met D en voor de Jongens B. Dit betreft dus de leeftijdcategorie voor het nieuwe seizoen.

De selecties bestaan dit jaar uit 2 rondes, de eerste ronde is een selectietr...

Scheidsrechterscommissie
20-4

vervangende scheidsrechters gevraag

Beste scheidsrechters,
 
Er wordt zo nu en dan al gebruik gemaakt van een ‘vervangende scheids’. Wij zijn heel blij dat de leden van de hockeyclub elkaar op deze manier kunnen helpen… Maar dat kan nog veel vaker! Hieronder volgt een korte uitleg en kan je lezen hoe je je aan kan melden.


Hoe werkt het?
 
De vervangend...

Trainingen
11-4

Trainingen meivakantie.

Nieuws afbeelding Tot aan de start van de meivakantie wordt er normaal getraind door alle teams. In de eerste week van de meivakantie (week 17 van 24 tot en met 28 april) zijn er geen trainingen. In de tweede week van de meivakantie (week 18 van 1 tot en met 5 mei) wordt er wel getraind.
Trainers en teams kunnen in onderling overleg iets anders afspreken.
...

Coaches
30-9

Speelgerechtigdheid veldhockey 2016

Nieuws afbeelding Sinds dit seizoen zijn er duidelijke en strikte voorwaarden met welke teams je wel en niet mag meespelen. MHCV verwacht dat alle coaches handelen volgens deze door de KNHB opgestelde richtlijnen. Is iets niet duidelijk? Neem dan contact op met een van de TC-leden.
...

Technische Commissie
25-6

Speeldagen competitie 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de door de KNHB vastgestelde speeldagenkalender voor het seizoen 2016 - 2017. Alle wedstrijddagen inclusief inhaaldata staan hierin vermeld.

Let op !  Aparte tabbladen voor senioren en junioren/jongste jeugd.
...

Technische Commissie
2-3

Start voorbereiding selectieteams s

Nieuws afbeelding De verwachting is dat de competitie voor de jeugdteams in het seizoen 2017 – 2018 zal starten op zaterdag 9 september 2017.
Ondanks het feit dat we nog volop bezig zijn met het huidige hockeyseizoen gaan we ook weer voorzichtig starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
MHCV is van mening dat een goede voorbereiding met een complete...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Bo Coppus