header-mhcv.jpg
Algemeen
26-4

Van der Putt advocaten sponsort MHC

Bij aanvang van het voorjaarseizoen eind maart heeft een mooie sponsoractie ervoor gezorgd dat MHCV weer over extra trainingsmateriaal beschikt. Sponsor Van der Putt Advocaten heeft besloten om 165 nieuwe hockeyballen, voorzien met logo van de sponsor en MHCV te schenken aan de club.

Een fantastische actie!
...

Technische Commissie
26-4

Trainingen seizoen 2016 - 2017

Nieuws afbeelding Over 2 maanden is het seizoen voorbij. De trainingscommissie van MHCV is inmiddels druk bezig om een eerste opzet te maken voor het volgende seizoen.

In het seizoen 2016 - 2017 zijn we voornemens om alle trainers intensiever te gaan begeleiden, dit gebeurt zowel op het veld als door het aanreiken van geschikte oefenstof. Meer informatie hierover zal op een later moment beschikbaar zij...

Funkey
22-4

Funkey Fiësta zondag 24 april

Nieuws afbeelding Op zondag 24 april jl. vond op de velden van MHCV een geslaagde Funkey Fiësta plaats.

Als je na deelname interesse hebt om door te gaan kan je je aanmelden voor enkele proeftrainingen.

Voor een sfeerimpressie verwijzen we je graag naar onderstaand artikel

Trainingen
21-4

Trainingen meivakantie junioren

Nieuws afbeelding
De komende 2 weken is er meivakantie (maandag 25 april t/m zondag 8 mei). De eerste week van de meivakantie wordt er NIET getraind door de junioren. De tweede week trainen de juniorenteams alleen als dit met de trainer van hun team is afgesproken. Informeer dus bij je trainer!


...

stukken tbv ALV
9-3

Verslag Algemene Leden Vergadering

Hierbij het verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 2 maart 2016 .
...

Technische Commissie
26-1

Voorbereiding op het seizoen 2016 -

Nieuws afbeelding Ondanks het feit dat we nog volop bezig zijn met het huidige hockeyseizoen gaan we ook weer voorzichtig starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
We zijn van mening dat een goede voorbereiding met een complete en fitte selectie de basis is voor goede prestaties in de competitie. Daarom informeren wij nu iedereen en met name de spelers(sters) die i...

Technische Commissie
20-7

Speeldagen seizoen 2015 - 2016

Nieuws afbeelding Alle speeldagen voor het seizoen 2015 - 2016 zijn bekend, dus zowel het najaar, zaalhockey als het voorjaar van 2016. Alle data staan in de bijlage; deze worden tevens opgenomen in de agenda.
...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor