header-mhcv.jpg
Algemeen
21-3

Parkeren Open dag Wieenhof 25 maart

Nieuws afbeelding Beste leden,
Aanstaande zaterdag 25 maart organiseren onze buren de Wieenhof een open dag van 11 tot 15 uur. Aangezien de parkeerplaats voor deze gelegenheid gereserveerd is voor de bezoekers van de open dag hierbij het verzoek om op deze dag met de fiets te komen of de auto op het parkeerterrein bij de Leenbakker of bij SVV te plaatsen.
Alvast hartelijk dank voor u...

Bestuur
21-3

ALV 29-mrt 20:00

Nieuws afbeelding Beste leden van MHCV,
Op 29 maart aanstaande staat de ALV gepland. U bent van harte uitgenodigd om vanaf 20:00 uur deze vergadering bij te wonen. Het clubhuis is vanaf 19:45 geopend.
In de bijlage de (geupdate) agenda. Het concept verslag van de vorige ALV kunt u vinden door in te loggen via de site en dan bij 'Club' het tabje 'Documenten' en vervolgens 'Algemeen' aan te...

Coaches
30-9

Speelgerechtigdheid veldhockey 2016

Nieuws afbeelding Sinds dit seizoen zijn er duidelijke en strikte voorwaarden met welke teams je wel en niet mag meespelen. MHCV verwacht dat alle coaches handelen volgens deze door de KNHB opgestelde richtlijnen. Is iets niet duidelijk? Neem dan contact op met een van de TC-leden.
...

Technische Commissie
25-6

Speeldagen competitie 2016 - 2017

Nieuws afbeelding In de bijlage de door de KNHB vastgestelde speeldagenkalender voor het seizoen 2016 - 2017. Alle wedstrijddagen inclusief inhaaldata staan hierin vermeld.

Let op !  Aparte tabbladen voor senioren en junioren/jongste jeugd.
...

Technische Commissie
2-3

Start voorbereiding selectieteams s

Nieuws afbeelding De verwachting is dat de competitie voor de jeugdteams in het seizoen 2017 – 2018 zal starten op zaterdag 9 september 2017.
Ondanks het feit dat we nog volop bezig zijn met het huidige hockeyseizoen gaan we ook weer voorzichtig starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.
MHCV is van mening dat een goede voorbereiding met een complete...

Wedstrijdschema

Hoofdsponsor